Ben je zoekende? Weet je niet wie je bent, wat je wilt of ben je bang dat het je niet zal lukken als je het probeert? Of durf je relaties niet aan te gaan uit angst afgewezen te worden, of dat zal blijken dat je niet goed genoeg bent? Met als gevolg dat je je eenzaam voelt, of somber? Als een of meerdere van deze vragen je bekend voorkomen, of je loopt met iets rond waarbij je het idee hebt dat vrienden of familie je niet kunnen helpen of je zullen begrijpen, dan kan psychotherapie iets voor jou zijn.

Ik ben ervaren in het werken met jongvolwassenen. Je bent jongvolwassene als je tussen de 17 en 25 jaar oud bent. In deze fase van je leven kom je specifieke taken tegen die iedereen dan tegenkomt. Maar het kan zijn dat je met een of meerdere van deze taken meer dan anderen moeite hebt waardoor professionele hulp een uitkomst kan zijn. Onder specifieke taken verstaat men uit huis gaan, relaties aangaan met leeftijdsgenoten, de eigen (seksuele) identiteit verstevigen, opleiding en/of werk zoeken èn vasthouden, losmaking van ouders, op eigen benen staan, emoties onder controle houden, etc, etc.
Wanneer jij problemen in je leven tegenkomt, waarbij je ouders en of vrienden je niet kunnen helpen, òf omdat je je te erg schaamt en het hen niet durft te vertellen òf zij niet weten hoe ze je kunnen helpen, neem dan contact met mij op. Misschien lukt het je wel met mijn hulp.